Hovedretter
300g entrecôte serveres med grillet tomat, sopp, bacon og løkringer. Allergener: (1, 1a, 2, 12)
Hovedretter
180g indrefilet av okse. Serveres med brokkolini, maisstuing, ovnsbakte tomater og løkringer. Allergener: (1, 1a, 2, 12)
Hovedretter
Indrefilet, ytrefilet, kyllingfilet og spareribs. Serveres med ovnsbakt tomat, sopp, bacon og løkringer. Allergener: (1, 2, 10, 11, 12)
Hovedretter
Indrefilet, ytrefilet, kyllingfilet og spareribs. Serveres med ovnsbakt tomat, sopp, bacon og løkringer. Allergener: (1, 2, 10, 11, 12)
Hovedretter
180g indrefilet av okse. Serveres med brokkolini, maisstuing, ovnsbakte tomater, og løkringer. Allergener: (1, 1a, 2, 12)
Hovedretter
300–400g spareribs marinert i Jimmys hjemmelagde BBQ saus. Serveres med broccolini, maisstuing, ovnsbakte tomater og løkringer. Allergener: (1, 1a, 2, 5, 10, 11, 12)
Hovedretter
Torsk servert med brokkolini, ovnsbakt sitron cherrytomat, baconsaus og amandine poteter. Allergener: (2,5)
Hovedretter
Kyllingfilet med rød pesto, serveres med mango og avokadosalsa og ris kokt i hvitløkssmør. Allergener: (2, 4, 8, 9)