Personvern

[mk_page_section][vc_column width=»1/1″][mk_fancy_title tag_name=»h1″ style=»false» color=»#393836″ size=»20″ font_weight=»inhert» margin_top=»0″ margin_bottom=»18″ font_family=»none» align=»left»]PERSONVERN[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=»true» align=»left» margin_bottom=»0″]Denne personvernerklæringen omhandler hvordan Jimmys samler inn og bruker informasjon om besøkende på jimmysrestaurant.no.

Behandlingsansvarlig
Jimmys Restaurant & Bar er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på dette nettstedet. Kontaktinformasjon for jimmysrestaurant.no finner du her.

Formål
Formålet med nettstedet er å gi informasjon om våre tjenester og enkelt gjøre det mulig å ta kontakt med oss.

Ansvar
Jimmys Restaurant & Bar er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av jimmysrestaurant.no.

Webanalyse
Jimmys Restaurant & Bar bruker Google Analytics for å samle inn og analysere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler (cookies). I tråd med vanlig praksis på Internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet.[/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *