Øl Festivalen på Nordentorget: En Episk Helg med Musikk og Øl

Er du klar for en uforglemmelig helg fylt med øl, mat og fantastisk musikk? Da bør du sette av datoene 11. og 12. august 2023 for Øl Festivalen, som arrangeres av ingen ringere enn Jimmy’s Restaurant på Nordentorget. Etter en pause er festivalen endelig tilbake, og den blir større og bedre enn noensinne!
Som en hyllest til festivalens røtter, har arrangørene valgt å gå tilbake til Nordentorget, der alt begynte. Det er her Jimmy’s Restaurant først fikk ideen om å bringe sammen folk fra nær og fjern for å nyte en helg med utsøkt øl og fantastisk underholdning. Dette historiske torget vil nok en gang fylles med latter, musikk og glede mens festivalen feirer sitt tilbakevendende jubileum.
Ingen Øl Festivalen er komplett uten DJ Øia, en trofast følgesvenn som har satt den rette stemningen i årevis. Med hans eklektiske musikkmiks vil du finne deg selv dansende til favorittlåtene dine og bli med i en kollektiv musikalsk reise gjennom natten.
For å sikre en uforglemmelig opplevelse har arrangørene satt sammen en stjernespekket artistoppstilling.
– Miami Heat: Bandet som gir deg den deilige sommerfølelsen hele året! Bandet dekker alt fra sval reggae, heftig latinopop og drømmende til heftig sommerpartymusikk.

– Carina Dahl: Den talentfulle sangerinnen Carina Dahl vil trollbinde publikum med sin kraftfulle stemme og sjarmerende scenetilstedeværelse.

– Chim: Med sin unike sjangerblanding, fra hip-hop til trap, vil rapperen Chim sørge for et intenst og minneverdig show.

– Cir.Cuz: Et blendende visuelt og musikalsk spektakel venter når Circuz entrer scenen med sine fengslende og kreative musikkopptredener.
En viktig del av Øl Festivalen er selvfølgelig ølet. Festivaldeltakere vil ha muligheten til å smake på et omfattende utvalg av håndverksøl fra lokale og internasjonale bryggerier. Fra klassiske favoritter til eksotiske varianter vil festivalen tilfredsstille enhver ølentusiasts gane. Enten du er en ølkjenner eller nybegynner, vil du finne noe som passer din smak.
Arrangørene setter sikkerheten til deltakerne høyt og vil sørge for at alle tiltak er på plass for å sikre en trygg og hyggelig festivalopplevelse. Festivalområdet vil ha nøye utvalgte sikkerhetstiltak, og det vil være førstehjelpspersonell til stede for å bistå ved behov.
Billettene går raskt unna, så sørg for å sikre din plass på Øl Festivalen 11. og 12. august 2023. Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å oppleve en eksplosjon av musikk, mat og deilig øl i en atmosfære som kun kan oppleves på Nordentorget. Vi gleder oss til å se deg der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ring oss